.
Napelemek, Hegesztéstechnika Ipari akkumulátortöltők Nyomdaipari berendezések Ipari elektronika

 

Szolgáltatásaink

 

Napelemek, Hegesztéstechnika

az invertertechnikát alkalmazó hegesztőgépek tervezésénél, szervizelésénél és javításánál szerzett tapasztalatok felhasználásával rövid határidővel vállaljuk a gépek javítását.
a magyarországon forgalmazott, főleg az eu-ból az országba kerülő inverteres hegesztőgépek (Telwin, Selco, Lorch, Cebora, Kjellberg, Fronius, Migatronic, stb.) garancia időn túli javítását is vállaljuk.

Napelemek és saját fejlesztésű hegesztőgépeink: 

KUKO-120A
KUKO-150A
KUKO-160A
KO-180-ALU
KUKO-200A
SM-180Wp

 

 

Ipari akkumulátortöltők

Az elektromos meghajtású emelőgépek és targoncák töltésére alkalmas nagyteljesítményű akkumulátortöltők átalakítását, javítását és igény szerinti gyártását vállaljuk. Az általunk kifejlesztett korszerű mikrokontrolleres akkumulátortöltő vezérlő elektronikát az összes vezérelt félvezetőket tartalmazó régebbi gyártmányhoz illeszteni lehet. A régebben gyártott UTTA-90/125A, PSL-80/120A, ZT-125A valamint a megszünt ELEKTROFON cég gyártmányainak javítását átalakítását is elvégezzük.
A vezérlő berendezéseink UTTA-Z80A néven az egész országban megtalálhatóak. 

 

 

Nyomdaipari berendezések

A nyomdaipari berendezéseknél főleg az automatizált villamos hajtások és vezérlések területén szerzett tapasztalatainkat hasznosítjuk. A nyomdagépekben alkalmazott plc vezérlések többségének javítását vállaljuk. Egyedi berendezések meghibásodása esetén is szakszerű javítást vagy segítséget tudunk nyújtani. 
A polimerek nyomdai előkészítéséhez használt nagyfeszültségű koronakisülés elvén működő felületkezelők javítását vállaljuk.
A Softal Electronic , Arcotech gmbh, Vetaphone Elektronik a-s berendezéseinek javítását gyártói háttértámogatással végezzük.
A hajtástechnika területén az egyenáramú hajtásoktól a frekvenciaváltós szabályozáson keresztül a léptetőmotoros hajtásokig vállaljuk a hibakeresést és javítást.

 

 

Ipari elektronika

Az ipari elektronika területén vállaljuk egyedi gépek berendezések elektromos hajtásának, vezérlésének tervezését és megvalósítását. a lehetőségek széles skálája miatt csak példaként felsorolva az alábbi készülékeket fejlesztettük ki:

- SOTE Mikrobiológia Tanszék: Sejtszámláló elektronika fejlesztése 

- Közlekedéstudományi Intézet: Diesel diagnosztikai műszer szabadalom megvalósítása

- Kispesti Textilgyár: BD200 fonaltermelés mérő műszer fejlesztés

- Budapesti Erőmű rt.: Akkumulátortöltő- és telep távfelügyeleti rendszer fejlesztése

- Hungaro Casing Kft.: Nagyfeszültségű korona kisüléses felületkezelő felügyeleti rendszere.